Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.03.2014 05:00 - Как зодиакалните знаци решават проблеми
Автор: kayfolog Категория: Забавление   
Прочетен: 2502 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 01.03.2014 19:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ако се случи проблем на 
image

Овен

Овенът ще го реши! Всеки проблем! Веднага! Сам, гордо, мълчаливо!


image
Телец Телецът ще го реши. После ще разкаже на всички. На всички! После, за да се застрахова, ще нипише и във вестника, за да е наистина разказано на всички.




image
Близнаци
Те ще разделят проблема.  Ще се постарят да дадат всичко на Овена, но ако той не се съгласи на всичко, ще дадат и на Стрелеца.



image
Рак
Той ще започне да плаче предварително и, за да не се затвори в себе си, някой ще вземе целия проблем върху себе си ... + рачешките сълзи и сополи. Но ако все пак това не се случи, ракът всичко ще свърши сам. За какъв дявол трябва да хленчи е изобщо непонятно!





image
Лъв
Лъвът ще свика всички. Сам ще се справи с проблема. Ще се поклони, ще вземе цветята, ще даде автографи и ще напусне.






image

Дева
Девата ще се разстрои и особено, ако този проблем не го е планирала. Девата ще помисли. Ще намери решение, ще реши проблема и ще направи изводи.







image
Везни
Везните ще претеглят проблема. После ще го претеглят още веднъж. Ще стигнат до извода, че им е множко и ще разтеглят и на някой друг, като на Лъва или  на Овена, например. При опит да разтеглят чест от проблема на Девата, ще получат ритник в задника, защото на Девата проблемите са само по разписание.







image
Скорпион
Скорпионът ще погледне и весело ще каже: "Да, някакъв си проблем!" И ще го реши само с един точен удар.






image
Стрелец
Стрелецът първо ще се разстрои, а после ще се развесели. После дълго ще се смее над себе си, над проблема; ще си припомни какви още проблеми е срещал в живота си- ще разкаже на всички наоколо и ще забрави. Ако проблемът не се реши от само себе си, то ще се наложи да се справи с него и да го реши някой си Лъв.





image


Козирог
Козирогът ще се постарае  веднага да се откаже от проблема, заявявайки, че не иска. В 90% от случаите избягва. Ако не може да избяга, ще реши проблема възможно най- добре. Но непременно за чужда сметка.





image
Водолей
Водолеят ще започне радостно да го проучва. После ще напише книга. Ако такъв проблем вече е имал, ще му стане скучно и ще започне да търси Близнаците. Проблемът не е заек да избяга (Близнаците веднага ще го отстранят), но ще стане по- весело.






image
Риби
За разлика от рака, рибите плачат тихо. Затова при тях проблемът е вечен, решават си го сами, никой не им помага, но и те вече не очакват това.



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kayfolog
Категория: Забавление
Прочетен: 558707
Постинги: 166
Коментари: 10
Гласове: 131
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930