Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.06.2014 10:00 - Как реагират зодиите пред една изгоряла лампа
Автор: kayfolog Категория: Забавление   
Прочетен: 2655 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

imageОвен: Опитвайки се да извади ламбата, разнебитва и фасонката. Вбесен, изскубва кабелите и напуска. (Пример за търпение!)


imageТелец: Колко струва една лампа? (Готов е да плати колкото му кажат! Като за теб, приятел, 50 лева.)


imageБлизнаци: Ще запали електрическо фенерче и ще продължи да говори по телефона. (Няма да ви притесни с проблема си.)


imageРак: Когато се убеди, че лампата окончателно е минало, ще я остави на мястото ѝ, за да му напомня прекрасните мигове, които са прекарали заедно.(... наистина светли мигове).


imageЛъв: Заемайки подходящо изражение, първо ще изнесе кратка реч за трагичната съдба на ламбата. След което, с внушетелна церемония за откиването, ще повика някоя Дева да направи смяната, докато той от далече, за да не се праши, ще надзирава. (Аз лично се чудя как не заповяда на лампата да светне!)


imageДева: Ще смъкне шалтера, ще вземе един стол и ще го постели с вестници, за да не се изцапа. После ще почисти фасонката с памуче, напоено в спирт, и лампата с памучно парцалче, което не оставя мъх. Следва хващане на лампата с парче кухненска хартия и завиването ѝ. Завършвайки ще дезинфекцира лампата отново, ще запази старата, защото може някъде да бъде оползотворена; столът- на мястото му и след два часа най- сетне всичко ще е съвършено. (Браво, назначен си!)


imageВезни: Все още заседава и обсъща, защото не е взел решение за формата и цвета на лампата. (zzzzzz..zzzzzzz)

 

imageСкорпион:

Ще свали най-сетне тъмните очила. (... и настана светлина!)


imageСтрелец: След като изчете всичко за луминесцентните лампи, благородните газове, фотоните, божествената светлина, „Светлините на рампата“ и „Светлините на града“, ще удължи кабела на лампата до съседната стая. (Май Девата е за предпочитане!)

 

imageКозирог: Първо ще изчака резултата от експертизата, след което ще направи писмено заявление, декларация с гелбов налог, регистрационен номер и т.н. Ще изчака зва- три дни за одобрение и в крайна сметка ще вазложи работата на специалист по въпросите. ( Трай, коньо, за зелена трева).

 

imageВодолей: Ще поиска съграсието на ламрата, за да я смени. След отказа ѝ, ще състави манифест на електролога и ще я премахне. ((Viva la lampa!!!)

 

imageРиби: Каква лампа? Аз не виждам нищо! (Който си има брада, да си носи гребен!)

 

 

 astrology

 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kayfolog
Категория: Забавление
Прочетен: 559584
Постинги: 166
Коментари: 10
Гласове: 131
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930