Постинг
23.04.2014 14:08 -
Украсяваме салати и пастети
Украсяваме салати. Не се изисква нищо специално. Само много желание и фантазия.
Специални инструменти не трябват. Просто и ефектно. Провим цвете от доматчета, основата е от настърган кашкавал, а листата са от обелка от краставица.
"Морско царство" - основа от салата или пастет, червен фасул, водорасли и фигурки от всякакви зеленчуци.
"Рози" от домати.
Кошница с разноцветни рози от черна ряпа.
Нежни рози от колбас или шунка
Свински бут с рози и зеленина
Продова салата в ананас
Салата в чашка от обелка от портокал ири грейпфрут.
Обикновено украшение от чипс, маслинки, майонеза
"Руски брези" - в основата настърган жълтък, стволовете са от тънко нарязани белтъци от сварени яйца или нарисувани с мойонеза, зрънца от нар, магданоз, обелка от краставица за листа, а за брезата- ситно нарязани листа от зелен чесън.
Източник: mirtesen.ru
Специални инструменти не трябват. Просто и ефектно. Провим цвете от доматчета, основата е от настърган кашкавал, а листата са от обелка от краставица.
"Морско царство" - основа от салата или пастет, червен фасул, водорасли и фигурки от всякакви зеленчуци.
"Рози" от домати.
Кошница с разноцветни рози от черна ряпа.
Нежни рози от колбас или шунка
Свински бут с рози и зеленина
Продова салата в ананас
Салата в чашка от обелка от портокал ири грейпфрут.
Обикновено украшение от чипс, маслинки, майонеза
"Руски брези" - в основата настърган жълтък, стволовете са от тънко нарязани белтъци от сварени яйца или нарисувани с мойонеза, зрънца от нар, магданоз, обелка от краставица за листа, а за брезата- ситно нарязани листа от зелен чесън.
Източник: mirtesen.ru
Няма коментари